El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova carrera d'obstacles per a gaudir de l'esport en Alcoi

El regidor Belda acompanyat del gerent de l'empresa Outdoor Deporte, Paco Alfaro / AM

La sortida tindrà lloc a les 17 h des del Poliesportiu Francisco Laporta, punt on també finalitzarà la prova.

Alcoi suma una prova més al calendari de competicions esportives amb la Riverfit Mad Race, una carrera d'obstacles de 9 km que tindrà lloc el dia 6 d'octubre.

Es tracta de la segona competició d'aquesta mena que acull la ciutat en pocs mesos, després de la prova que va tenir lloc a principis d'estiu al circuit d'exercicis del llit del riu Riquer. En aquesta ocasió, la carrera tindrà una major distància (9 km) i un major nombre d'obstacles, 28 en total.

La sortida tindrà lloc a les 17 h des del Poliesportiu Francisco Laporta, punt des del qual s'inicia un recorregut que portarà els corredors pels polígons de la Beniata i Santiago Payà fins a aplegar a Batoi, des d'on connectaran amb la Via Verda per tal de tornar al Poliesportiu.

La prova serà puntuable en la lliga OCRA CV, l'Associació de Carreres d'Obstacles de la Comunitat Valenciana, per als que participen en la categoria 'Elit' i per tant siguen professionals d'aquest esport. Els no professionals tenen la possibilitat d'inscriure's en les altres 3 modalitats: amateur, popular i popular per equips.

El recorregut i els obstacles seran explicats als participants abans de començar la prova, podent participar en ella totes les persones majors de 16 anys. Al següent enllaç es troba el reglament de la competició i en aquest altre la via d'inscripció, per a la qual els preus varien entre els 30 i els 40 euros, depenent de la modalitat de competició.

El regidor d'esports, Alberto Belda, ha presentat la cursa en roda de premsa, recordant la popularitat que aquest esport està assolint a la nostra ciutat després de la creació del circuit biosaludable al llit del riu Riquer. Paco Alfaro, gerent de l'empresa Outdoor Deporte, ha volgut remarcar la tasca de promoció que s'està fent al voltant de la prova, pel que s'espera la presència d'esportistes de diferents punts de la Comunitat Valenciana.