El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova concentració d'estudiants a Alcoi per la sentència de 'la manada'

Amb talls intermitents de trànsit

El Sindicat d'Estudiants, juntament amb la plataforma feminista 'Lliures i combatives' ha convocat concentracions en uns 40 municipis del territori espanyol aquest dijous 10 de maig. El motiu ha sigut "l'escandalosa sentència", segons es pot llegir a la seua web, pel cas de 'la manada'

El Sindicat d'Estudiants, juntament amb la plataforma feminista 'Lliures i combatives', ha convocat concentracions en uns 40 municipis del territori espanyol aquest dijous 10 de maig. El motiu ha sigut "l'escandalosa sentència", segons es pot llegir a la seua web, pel cas de 'la manada'.

A Alcoi s'han concentrat alguns estudiants com es pot veure al vídeo en directe gravat per ARAMULTIMÈDIA des de la Plaça d'Espanya. La concentració ha tallat el trànsit, de forma intermitent, a l'altura del cantó pinyó. 

A banda d'Alcoi, al territori valencià s'han convocat concentracions a València, Alacant i Sant Joan en aquest dia de "vaga estudiantil", segons el Sindicat d'Estudiants. A Alcoi s'han escoltat crits de 'no és abús, és violació o 'la justícia no està cega, està cara al sol'.