El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova convocatòria d’ajudes a associacions ontinyentines que fomenten la igualtat entre dones i homes

La portaveu del grup municipal La Vall Ens Uneix, Natalia Enguix, durant una roda de premsa
  • La convocatòria està dotada amb 5.000 euros
  • Se subvencionaran projectes que fomenten la igualtat d'oportunitats entre dones i homes

L'anunci d'aquesta segona convocatòria, la qual està dotada amb 5.000 euros, s'ha publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Aquest matí de dimecres s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) un anunci en el qual s’informa de l’obertura de la segona convocatòria de la línia d’ajudes dirigida a les associacions locals d’Ontinyent que fomenten la igualtat entre dones i homes. Cal recordar que aquesta convocatòria es va posar en marxa l’any passat.

En l’anunci s'explica que aquestes ajudes van dirigides, principalment, als col·lectius i entitats que estan legalment constituïts i que entre els objectius dels seus estatuts estiga el foment de la igualtat. A més, els beneficiaris hauran de tindre una existència de 30 dies naturals des de la publicació de l’anunci en el BOP comptar amb representació en Ontinyent.

Aquesta convocatòria està dotada amb 5.000 euros i subvencionarà projectes i activitats que tinguen la finalitat de fomentar la igualtat d'oportunitats entre dones i homes; previndre i promoure l'eradicació de la violència contra les dones; facilitar la participació de les dones en tots els àmbits; fomentar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal; promoure el desenvolupament professional i formatiu de les dones; fomentar l'urbanisme amb perspectiva de gènere; promoure la salut integral de les dones; i la realització d'activitats pròpies que s'adeqüen a la promoció de la igualtat i l'eliminació de la violència de gènere.

A més, s’informa que rebre aquestes subvencions és compatible amb la percepció d’altres procedents tant de l’Administració pública com la privada, sempre que el seu import, inclosa la present convocatòria, no supere el cost de l’activitat que se subvenciona.

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent expliquen que amb aquesta convocatòria, la qual està regida per una ordenança aprovada en juliol de 2020, volen “donar protagonisme a totes les entitats i associacions que fan activitats a la ciutat per fer-la cada volta més igualitària per a dones i homes, i fomentar que la igualtat siga la senya d’identitat de la nostra convivència”.