El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova convocatòria dels pensionistes. Antonio Matarredona: “Ni un lladre més a les institucions. Donem suport a la moció de censura”

Nova convocatòria dels pensionistes a Alcoi / ARA
Representants d’alguns partits polítics de la localitat i l’alcalde han estat presents en aquesta convocatòria.

Més d’un centenar de persones de tots els àmbits socials, s’han concentrat en la plaça d’Espanya d’Alcoi, per a seguir lluita'n pel futur de les seues pensions, sota el lema 'Que no et roben la teua pensió, que no et roben el teu futur!'

La plaça d’Espanya d’Alcoi ha començat a omplir-se de gent de tots els àmbits socials, al voltant de les 11.30 h per a defensar per quarta volta consecutiva, els seus drets per a poder tindre unes pensions dignes. ARAMULTIMÈDIA ha estat a la concentració i ofereix aquesta galeria de fotos.

A les 12.00, quan Antonio Matarredona, representant de pensionistes ha muntat a la plataforma per a parlar, més d’un centenar de persones ja estaven a la plaça per escoltar les seues paraules, sota el lema 'Que no et roben la teua pensió, que no et roben el teu futur!'

Gràcies al suport de tota la gent que convocatòria rere convocaria es reuneixen per a defensar el seu dret, es pot tindre l’esperança que la situació canvie. Matarredona diu que el que cal fer és “insistir, resistir, i mai, mai desistir” perquè hi ha hagut molta discriminació, i “si hi ha discriminació, sempre es dóna a les pensions”, per això s’ha d’estar sempre a peu del carrer,

Les persones que han acudit a la convocatòria diuen que “no sabem si és millor fer tantes concentracions seguides perquè pot ser que la gent es canse o ferles més al llarg del temps, però podem arriscar-se a què la gent s’oblide del problema” el que tenen clar és que “siga com siga cal seguir lluita'n pels nostres drets”.

Seguidament de les paraules de Matarredona s'ha procedit a llegir el manifest valencià per part de Pep Jordà i el manifest nacional de la mà de Sofia Moltó, ambdós representants de la Coordinadora estatal per la defensa del sistema públic de pensions de l’Alcoià i el Comtat.

A més, Matarredona ha tornat a parlar per donar suport als socialistes nacionals que van presentar una moció de censura al govern central del PP, i tornaran al carrer després de l’estiu per a continuar amb la seua lluita per unes pensions dignes.

Pots vorer tota la galeria fotogràfica ací.(https://www.facebook.com/pg/aramultimediaweb/photos/?tab=album&album_id=1882089385146446)