El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova edició de “Emprendeaventur@” organitzada per la Mancomunitat

La inscripció per a apuntar-se a aquesta novena edició durarà fins al dia 7 d’abril a les 14.00 h, i la duració serà des del 8 d’abril fins al 2 de maig.

La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i El Comtat ha organitzat la novena edició del programa “Emprendeaventur@”. Participaran de nou el CEEI Alcoi-València i JOVEMPA.

Aquest es un programa gratuït de captació per a emprenedor i empreses que han sigut creades recentment. Té unes sessions dinàmiques i treball en equip en la qual els emprenedors disposaran d’una plataforma de col·laboració i ferramentes digitals per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir el projecte. A més, els participants podran descobrir oportunitats de negoci a través de tendències de mercat, construir el seu model de negoci amb una metodologia innovadora o desenvolupar les estratègies claus per fer arribar el producte.

Finalitzat aquest procés, es farà un concurs de projectes empresarial, en el qual s'avaluaran criteris com la viabilitat, la innovació o la capacitat de generar llocs de treball.

El termini d’inscripció finalitzarà el dia 7 d’abril a les 14.00 h, i es realitza en www.ceei-alcoy.com. "Emprendeaventur@" durarà des del dia 8 d'abril, fins al dia 2 de maig