El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Regala't una hora en la teua vida per escoltar altres opcions"

Les entrades es poden adquirir en la taquilla del teatre, o a través de ticketalcoi, a un preu que oscil·la entre 16 i 20 €.

El pròxim 18 de març el Teatre Calderón acull Futur3mos, amb Alex Rovira i Soledad Berbegal. Dos xarrades que com explica Pau Ferri, organitzador, t'ajuden a crear la teua pròpia sort.

FUTUR3MOS és una plataforma de negocis que va nàixer en Alcoi fruit de la iniciativa conjunta de tres entitats empresarials de la ciutat: Jovempa Alcoià-ComtatRotary Club AlcoiBNI Avanza. I una de les activitats que organitzen cada any són unes xarrades de motivació amb exemples reals d'èxit. I en aquesta edició, la tercera, es comptarà amb Alex Rovira, escriptor de "La Buena Suerte", i Soledad Berbegal, consellera d'ACTIU.

Parlem en un dels organitzadors, Pau Ferri, del Rotary Club Alcoy, qui ens explica l'objectiu d'aquestes xarrades. Encara es poden adquirir entrades, i tot el que es recapte serà per a la Fundació Novaterra. Les entrades es poden adquirir en la taquilla del teatre, o a través de ticketalcoi, a un preu que oscil·la entre 16 i 20 €.