El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova edició de “La Volta a la Mariola”

Alfafara

L’Associació Serra de Mariola ha organitzat aquest cicle de 8 excursions pel qual es visitaran els paratges naturals i la cultura de municipis de l’Alcoià i El Comtat.

L’Associació Serra de Mariola ha organitzat l’edició de primavera de “La Volta a la Mariola”. Aquestes 8 excursions al voltant dels paratges i la cultura de diferents municipis de les comarques de l’Alcoià i El Comtat tenen com a objectiu aproximar el patrimoni als veïns i veïnes de la zona.

Muro serà l’encarregada d’obrir aquestes rutes el diumenge 14 d’abril, amb una ruta de senderisme en la qual arribaran fins a la pedania de Setla. La programació continuarà a Alcoi, amb una jornada dedicada a les festes de Moros i Cristians, i a Cocentaina, en el qual es realitzarà un ascens guiat al tradicional paratge de les Huit Piletes. Continuarem amb Agullent, i la seua ruta que donarà a conéixer l’antic ofici de les caves de neu, i també Agres amb un passeig pel naixement del riu, visita al municipi i al Convent.

La següent serà la ruta per Bocairent, en la que es visitarà l’ermita de Sant Crist. I la seguirà Banyeres de Mariola, que mostrarà la màgia del seu paratge a la Nit de Sant Joan. Per a finalitzar les rutes del 2019, Alfafara tancarà la programació amb el recorregut “Senda dels Ibers”.