El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova edició del curs d'educació canina a Alcoi

La primera edició del curs va ser tot un èxit, amb una valoració molt positiva dels participants.

S'obri per altres 30 gossos, i l'objectiu és millorar el benestar animal i la convivència amb gossos en l'entorn natural. Et facilitem les vies de contacte i inscripció. 

Aquesta segona edició tindrà una part teòrica en línia, i després la part pràctica presencial i amb els gossos en el poliesportiu Francisco Laporta. I al final es faran proves per a certificar que el binomi persona-gos han aprés tot el necessari. 

Per a inscriure's, cal cridar al telèfon 965 537 160 en horari de matí. Hi ha un màxim de 30 places, que s'atorgaran per ordre d'inscripció. El curs és gratuït perquè el costeja l'Ajuntament. 

El curs tindrà lloc en maig, el 15 i 16 la part teòrica, i el 22 i el 23 la part pràctica. Després, el 5 de juny, es faran les proves de certificació.

"Alcoi és un lloc ideal per a viure en gossos, no sols perquè tenim molts parcs canins sinó perquè també vivim rodejats de muntanyes. És un entorn molt bo per a viure en gossos si fem un ús adequat d'ell", diu la psicòloga Vanessa Carbonell, de Dièresi Animal, i professora del curs.