El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova executiva de Podem Alcoi amb Naiara Davó al capdavant

Nova executiva de Podem Alcoi, amb Naiara Davó al capdavant
Naiara Davó vol "enfortir Podem Alcoi per fer-lo útil per a la gent"

Naiara Davó és la nova secretària general de Podem Alcoi, amb Aarón Ferrándiz, Carmina Reig, Andreu Bernabeu, Juan Masid, Ana Peris i Regina Montava en el seu equip. Naiara Davó vol "arribar als espais on encara no estem presents".

Finalment era l'única candidatura presentada per encapçalar Podem Alcoi, després que Andreu Bernabeu retirara la seua proposta i s'incorporara a la llista de Naiara. Ara ja s'ha fet el recompte de vots i Naiara Davó és la nova secretària general de Podem Alcoi amb 98 vots a favor i 8 en blanc. Alcoi és un dels 48 municipis valencians que ha renovat els càrrecs locals de Podem.

Així, en la imatge, podem vore la nova executiva de Naiara Davó, amb Aarón Ferrándiz que s'encarregarà de comunicació i coordinació, Carmina Reig amb polítiques públiques, programa i formació; Andreu Bernabeu en organització i joventut; Juan Masid en moviments socials i societat civil; Ana Peris en feminisme; i Regina Montava encarregada del medi ambient i tot allò relacionat amb els animals. Naiara Davó, com a nova secretària, diu que treballaran "per arribar als espais on encara no estem presents. És hora d'enfortir Podem Alcoi per fer-lo útil per a la gent".