El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Nova exposició de pintura 'El arte por la memoria' a benefici de l'Associació d'Alzheimer d'Alcoi

Rosa Vercher, Lirios Aracil, Ángeles Moya i Manolo Llorca a l'exposició / R. Lledó
S'inaugura aquest dimarts 7 de novembre a les 18:30 h a la Sala Multiús del Campus d'Alcoi

Ángeles Moya, directora de l'acadèmia de dibuix, ha destacat que es poden contemplar i comprar els 41 quadres que els alumnes de l'acadèmia han donat. Lirios Aracil, presidenta de l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca, ha agraït l'interés de la societat alcoiana i ha recordat que l'expo està "plena de sentiment"

El Campus d'Alcoi de la UPV acull una exposició que ha eixit de l'Estudi Ángeles Moya. Els quadres d'aquesta expo es poden comprar i tots els beneficis aniran per a l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca. Tothom estàconvidat a la inauguració oficial d'aquest dimarts 7 de novembre a les 18:30 h a la Sala Multiús del Campus d'Alcoi.

Ángeles Moya, directora de l'acadèmia de dibuix, ha destacat que es poden contemplar i comprar els 41 quadres que els alumnes de l'acadèmia han donat. Per poder adquirir les obres d'art cal posar-se en contacte amb Moya (696 68 48 73) per saber la disponibilitat de les mateixes i realitzar un ingrés posterior. També es pot fer una aportació simbòlica (quadre zero).

Lirios Aracil, presidenta de l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca, ha agraït l'interés de la societat alcoiana i ha recordat que l'expo està "plena de sentiment". En representació del Campus d'Alcoi de la UPV hi han estat els subdirectors Manolo Llorca i Rosa Vercher.