El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova junta directiva per a Ciutadans Cocentaina

La nova junta directiva de Cs Cocentaina amb Rosa García / Enrique Peidro
El coordinador és Jorge Verdú Català

Només s'ha presentat una candidatura, la que encapçala Jorge Verdú Catalá. La resta de la seua junta estarà formada per Míchel Martínez Martí, José Carlos Pla Pérez, Juan José Sáiz Calvente; i José Luis Vicedo, que serà el regidor en l'Ajuntament de Cocentaina

L'agrupació de Ciutadans a Cocentaina presenta la seua nova junta directiva. Només s'ha presentat una candidatura, la que encapçala Jorge Verdú Catalá. La resta de la seua junta estarà formada per Míchel Martínez Martí, José Carlos Pla Pérez, Juan José Sáiz Calvente i José Luis Vicedo, que serà el regidor en l'Ajuntament de Cocentaina.

En la confecció de la nova junta contestana han acudit nombrosos simpatitzants de Ciutadans de les nostres comarques, destacant la de la diputada en les Corts, Rosa García, i del regidor d'Alcoi, José Miguel Antolí.

Jorge Verdú Catalá ha destacat que "tenim una gran il·lusió posada en aquesta nova etapa. Esperem poder créixer en afiliacions i anem a treballar perquè els contestans ens coneguen i sàpiguen perquè nosaltres som una alternativa en la qual val la pena confiar".