El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova marató de donació de sang: dissabte 5 d'octubre al poliesportiu Eduardo Latorre

Cartell de la marató de sang a la façana de l'Ajuntament /AM

L'horari de la marató de sang és de 9,30 a 13,30; i de 16,30 a 20,30. És l'edició 15 d'aquesta marató, i en aquests anys els alcoians han aportat quasi 1.500 donacions.

Alcoi acull de nou una marató de donació de sang, que tant d'èxit tenen. Així ho asseguren des del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana, des d'on expliquen que aquesta tradicional cita atrau cada any a vora 100 donants. "Alcoi és una localitat solidària, cada vegada més conscienciada amb la donació de sang, i ho demostra dia a dia amb la seua implicació i compromís", asseguren des del Centre de Transfusió. La demanda diària a la província d'Alacant és de 250 unitats de sang, per això són importants aquestes cites, "la sang no es pot fabricar, i la donació és l'única manera d'obtindre-la".

Per aquesta edició, l'empresa 'ALIDAR, Alicante en tu Paladar, oferirà fruita als donants. Recordeu, aquest dissabte 5 d'octubre, 15a marató de donació de sang a Alcoi, en el Poliesportiu Eduardo Latorre, el conegut com El Matadero.

 Presentació de la marató de sang, amb Mabel Ortiz, cap del servei de transfusió d'Alacant; i Miguel Juan, regidor de Salut Pública