El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova normalitat i rigor sanitari en la tornada al cole en La Salle

Una de les aules amb la distància de seguretat corresponent /LA SALLE
  • Amb orde i organització, s'han pres la temperatura i s'han rentat les mans amb gel hidroalcohòlic, tal com marca la normativa.

Satisfacció en el col.legi de La Salle d'Alcoi després del primer dia de classes amb l'aplicació del corresponent protocol sanitari i la total col.laboració de l'alumnat.

Dia important en la comunitat educativa de La Salle d'Alcoi que ha tornat a obrir les aules al seu alumnat. La mateixa web de La Salle reconeixia satisfacció i alegria en poder reprendre l'anomenada 'nova normalitat'. Així, hem pogut llegir la següent afirmació:

"Ho hem preparat tot amb molt d'afecte per a tots vosaltres, sabem que pot ser que aquest siga un dels anys més difícils, però estem segurs que amb l'ajuda i l'esforç de tots, l'aconseguirem i farem que aquest curs siga inoblidable".

Amb puntualitat i responent a les recomanacions que dies abans havien arribat als pares i mares per part de direcció i del professorat, els xiquets i xiquetes s'han retrobat després de molts mesos separats per la Covid. Amb orde i organització, s'han pres la temperatura i s'han rentat les mans amb gel hidroalcohòlic, tal com marca la normativa.

La Salle també ha donat la benvinguda els 8 nous mestres que s'han incorporat per a aquest complex curs i que són: María P., Marina, Lirios, Rebeca, Ester C., Aitana, Joan i Enrique C.

Il.lusió, alegria i confiança en què tot vaja bé. Així han definit pares, mares i comunitat educativa aquest històric inici de curs.