El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova oferta de tallers des de la regidoria de Gent Gran

S'oferten tallers sobre ús del mòbil, escriptura creativa, arts plàstiques, així como psicologia i benestar

El programa d’activitats suma tallers presencials i en línia i compta ja amb quasi 800 inscrits

La regidoria de Gent Gran ha elaborat un programa amb activitats dirigides a persones dels centres de majors i persones que viuen soles. Entre les activitats organitzades cal destacar l’ensenyament d’ús del mòbil, escriptura creativa, arts plàstiques, així como psicologia i benestar. Estos tallers emmarcats com activitat sociocultural, s’impartiran en els diversos centres de majors repartits per la ciutat.

Estes noves propostes se sumen a altres que ja estaven impartint-se a les aules culturals com gimnàstica, ioga, històrica, pintura o noves tecnologies. També s’oferten huit noves places en línia per a persones majors que viuen soles i que estan interessats en fer activitat física, estimulació cognitiva o conversa, entre altres.

La Creu Roja, a través d’un conveni, també completa esta tasca de prevenció de la soledat no desitjada. Cal recordar que altres activitats que es realitzaven anteriorment a la pandèmia, aniran reprenent-se a mesura que millore la situació epidemiològica (jocs de taula, cant coral, ball, defensa personal, etc.).