El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova oportunitat per aprendre tot el que necessites per a muntar una empresa amb Activa Àgora

Presentació de la nova edició d'Activa Àgora

És la setena edició d'aquest programa d'acompanyament que ofereix l'Ajuntament d'Alcoi amb el CEEI Alcoi, i les patronals FEDACC i JOVEMPA.

10 emprenedors amb una idea poden optar a aquest programa d'acompanyament que compta amb sessions teòriques, tutories grupals, presentació de projectes i estada durant dos mesos a l'espai de l'Àgora.

És la setena edició del programa Activa Àgora, que en cada edició acull 10 emprenedors amb una idea i els acompanya en el procés de definició i creació de l'empresa. En les sis edicions vora el 20 per cent de les idees que es presenten han acabat convertint-se en empreses que encara estan en actiu. I en la resta de casos, tot i no haver arribat a l'objectiu final, sempre s'aprén alguna cosa, com diu Jesús Casanova, director del CEEI Alcoi-València: "en el curs de capacitació hi ha gent que se n'adona que la seua iniciativa no té viabilitat, i evitem també fracassos empresarials. Però el coneixement es pot aplicar a altres iniciatives".

Les persones interessades tenen fins al 17 de maig per a fer la inscripció mitjançant la web del CEEI Alcoi, i se seleccionaran un total de 10 projectes. Els seleccionats participaran en un programa complet de capacitació que tindrà lloc entre el 28 de maig i el 8 de juliol, a més d'estada gratuïta en la zona de l'Àgora durant aquest temps. Es faran tutories grupals i també individuals, i en finalitzar cada emprenedor farà la presentació de la seua empresa. En acabar, s'atorgarà un premi al millor projecte.

 

Recorda ací les idees guanyadores de les anteriors edicions:

La chica de las plantas

Fustea

Mudakids

SOS serveis

Macro Vital

Clara-mente