El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova oportunitat per optar a la gestió del bar d'Alcosser

Alcosser

Tota la informació que necessites te l'oferiran en el mateix Ajuntament, cridant al 95 553 14 44. I ací pots consultar el nou plec de condicions.

L'Ajuntament ha rebaixat el cànon anual fins als 3.100 euros més IVA, i hi ha de termini per a presentar-se fins al 25 de febrer. T'oferim les vies de contacte.

El primer termini per a presentar-se al concurs d'arrendament del bar d'Alcosser es va quedar desert, així que l'Ajuntament ha tret un nou concurs amb algunes millores en el plec de condicions, per tal que el poble i els visitants puguen gaudir d'aquest servei.

Així, s'ha rebaixat el cànon dels 3.800 euros anuals fins als 3.100 euros. També s'ha retirat del plec el quiosc de la piscina, que entrava dins del primer concurs. Des del consistori han pres aquesta decisió per si la gestió del quiosc ha tirat enrere algun possible interessat, però la possibilitat d'arrendar les dos instal·lacions juntes continua oberta. L'Ajuntament també ha procedit a fer obres de millora i a pintar el bar, per oferir-ho en les millors condicions possibles.

El bar està a la planta baixa del consistori.

Recordem que el bar d'Alcosser està ubicat en la planta baixa de l'edifici consistorial, així que és un bé patrimonial. Consta de 145 metres quadrats amb possibilitat de terrassa al carrer principal del poble.

Des del consistori fan una crida a emprenedors i empresaris del sector de la restauració per aprofitar aquesta oportunitat de negoci en l'interior del Comtat.