El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova sanció per no complir amb la demolició per emergència sol·licitada des de l’Ajuntament

És en aquest cas quan s’imposa una sanció i és el propi Ajuntament qui es fa responsable de l’enderroc, per evitar danys personals en la població.

L'edifici en qüestió està situat a la Placeta de Creu Roja, nº10 i va a ser enderrocat per l'Ajuntament després de que aquest haja avisat als propietaris en diverses ocasions per a que feren efectiva la demolició per evitar el col·lapse.

La situació de moltes cases del centre és complexa. Moltes de les parcel·les tenen propietaris que al llarg  dels anys s’han desentès del seu manteniment. Algunes de les cases han arribat ara a estar en una situació que requereix d’una demolició immediata per tal d’evitar el col·lapse i enderroc de l’edifici. Aquest és el cas de l’edifici situat a la Placeta de la Creu Roja, 10, declarada en ruïna imminent per part de l’Ajuntament d’Alcoi.

El consistori ha demanat en reiterades ocasions als propietaris que exercisquen la seva obligació sense haver obtingut cap resposta al respecte. Jordi Martínez, vicealcalde d’Alcoi, ha explicat que “es tracta de quelcom molt habitual i que alguns propietaris de parcel·les amb aquestes característiques han estat avisat fins unes 10 ocasions”. És en aquest cas quan s’imposa una sanció i és el propi Ajuntament qui es fa responsable de l’enderroc, per evitar danys personals en la població. Aquesta és justament l'actuació que es farà a l'immoble i que s'ha notificat als propietaris.