El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova superfície per a la pista central de futbol sala del Poliesportiu de Cocentaina

Pista central de futbol sala del Poliesportiu Municipal de Cocentaina

Aquesta actuació se suma a les millores que es van dur a terme en el pavelló municipal i la pista coberta i continuarà amb la substitució de la gespa artificial del camp de la Morera i la remodelació dels vestidors de la Piscina Municipal.

Aquest passat dissabte 17 de juliol es van finalitzar els treballs de substitució de la nova superfície de la pista central de futbol sala del Poliesportiu Municipal de Cocentaina.

En les últimes setmanes s'han dut a terme els treballs de substitució de l'antiga superfície, molt deteriorada per l'ús i l'exposició a les condicions meteorològiques. Aquests treballs han consistit en la retirada de la superfície anterior, en treballs de preparació de la base, en l'aplicació de les diferents capes que formen la nova superfície, i finalitzant amb el marcatge de les línies del terreny de joc.

Aquesta actuació se suma a les millores que es van dur a terme en el pavelló municipal i la pista coberta a la fi de l'any passat, i que tindran continuïtat amb la substitució de la gespa artificial del camp de la Morera i la remodelació dels vestidors de la Piscina Municipal.