El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova web amb tot el que necessites saber per a gaudir dels Moros i Cristians de Cocentaina

La nova web és requisit per a obtindre la declaració d'interés turístic nacional de les festes de Cocentaina en honor a Sant Hipòlit.
 

És una web clara on s'expliquen els actes, pots vore imatges, i també accedir a altres recursos turístics com allotjaments.

En menys d'un mes Cocentaina estarà celebrant les seues festes de Morros i Cristians en honor a Sant Hipòlit, enguany entre el 12 i 15 d'agost. I per a facilitar informació de les festes s'ha habilitat una nova web amb molts continguts.

A la web es poden consultar els actes de festes, vore imatges d'altres anys, saber com arribar a Cocentaina si vens de fora o fins i tot els allotjaments disponibles al municipi.

No és la primera web de les festes que existeix, perquè també està la pàgina oficial de la Junta de Festes, però esta ofereix continguts més densos. És a dir, ja teníem una web per als festers i estudiosos de la festa, i la nova web està dirigida més a un públic general o al potencial turista que vinga de visita.

El regidor de festes Iván Jover explica que les festes de Cocentaina són d'Interés Turístic des de l'any 1986. Però la nova normativa del 2019 estableix nous requisits, com una web adaptada i útil, i per això s'ha creat morosycristianoscocentaina.es. Però a més, segons explica el regidor, "servirà per a enfortir la reputació de les Festes de Moros i Cristians com a destinació turística".