El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Nova web de la Biblioteca i l’Arxiu Històric de Cocentaina

Si vols descobrir la nova web clica ací.

En aquest nou portal digital es podrà trobar tota la informació sobre aquestes dos institucions culturals, i a més, recull enllaços a blogs i xarxes socials en les quals participa la biblioteca.

La Biblioteca Municipal de Cocentaina i l’Arxiu Històric han estrenat una nova web, en la qual els usuaris podran informació sobre aquestes dos institucions i també té enllaços a blogs i xarxes socials en les quals participa la Biblioteca. A més aquesta web es podrà llegir en valencià i en castellà.

L’Ajuntament de Cocentaina, pensa que pot ser “beneficiós” que els continguts i les activitats de la biblioteca i l’arxiu siguen accessibles de forma "on-line", per així donar majors facilitats a la ciutadania per a arribar a la cultura i els coneixements.

La web compta amb una estructura molt senzilla que fa que siga molt fàcil utilitzar-la, perquè està pensada perquè en un sols clic es puga accedir directament al catàleg de la Biblioteca o l’inventari de l’Arxiu. Aquesta web la podem veure tant a l’ordinador com tauletes i mòbils, ja que disposa de versió per a qualsevol classe de dispositiu.

Aquesta nova pàgina a més de tindre el contingut propi de la Biblioteca i l’Arxiu, també compta amb un apartat específic per als més menuts: La Biblio Infantil.