El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Nova zona de calistenia al 'Parc del Tio Pep' de Muro

Nova zona de calistenia al 'Parc del Tio Pep' a Muro

La proposta d'una zona de calistenia va ser presentada i acceptada dins dels 'Pressupostos Participatius', i en el que s'han invertit 16.000 euros.

Muro aposta per una ciutat saludable i amb noves formes d'experimentar amb l'esport i tot el que l'envolta, per això des de l'Ajuntament anuncies que ja és possible fer ús de la nova zona de cal·listènia que es troba al 'Parc del Tio Pep'.

Per a fer possible aquesta nova instal·lació s'ha hagut de posar 16.000 euros, proposta la qual va ser votada i acceptada dins dels 'Pressupostos Participatius'.

Encara que ens trobem de vacances sempre és convenient fer esport, ara bé, recordeu que ara en l'estiu és recomanable fer-ho de bon matí o una vegada que el sol i les altes temperatures baixen.