El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Noves aules de 2 anys per atendre 7 municipis de les comarques

Imatge d'arxiu de les obres fetes per adequar l'aula de dos anys al col·legi Horta Major d'Alcoi, finalitzades des del curs passat, però que no entrarà en funcionament fins al curs 2020-2021

5 de les noves aules són per a donar servei a municipis de menys de mil habitants: Agres, Alfafara, Benilloba, l'Alqueria d'Asnar i Planes. Les altres dos són al CEIP Horta Major d'Alcoi i el Montcabrer de Muro. 

En el pròxim curs escolar 2020-2021, que confiem comence el 7 de setembre de manera presencial, hi haurà 31 noves aules de 2 anys a un total de 28 municipis valencians. La meitat, 15, corresponen a la província d'Alacant, amb un total de 270 places gratuïtes. I de les d'Alacant la meitat, 7, són per a les nostres comarques.

Educació explica que un terç de les noves aules s'obrin a entorns rurals, i 8 són en pobles de menys de 1.000 habitants. Ací és on entren les noves aules que atendran 5 pobles del Comtat: Alfafara, Agres, l'Alqueria d'Asnar, Benilloba i Planes. En concret, el CRA Mariola Benicadell comptarà amb una aula per a Agres i Alfafara; el CRA l'Encantada tindrà una aula per a l'Alqueria d'Asnar i Planes; i la cinquena és per al CEIP Virgen de les Dolores de Benilloba.

Els altres dos municipis són Muro, que comptarà amb una aula al CEIP Montcabrer; i a Alcoi, on la nova aula estarà al CEIP Horta Major, i on ja hi ha aules de 2 anys als col·legis Miguel Hernández i Romeral. 

En total, a la província d'Alacant hi haurà 273 aules de 2 anys amb 5.334 places gratuïtes.