El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Noves queixes al voltant del tren Alcoi-Xàtiva per eixir... abans d'hora

L'estació d'Alcoi
  • En l'estació d'Alcoi no hi ha persones, hi ha una màquina i dos telèfons. De les dues línies de telèfon, una no funciona i l'altra connecta amb les taquilles de l'estació d'Alacant.

Desesperació entre els usuaris del tren Alcoi-Xàtiva-València, que continuen patint el fet de viure en una ciutat mitjana i lluny de les capitals de província. Havíem escoltat parlat de retards, avaries i incomoditat, però mai queixes perquè el tren parteix abans del previst.

Absolutament d'un altre planeta. Ja no es pot arribar ni just de temps. Les queixes pel deficient i depriment servei que Renfe ofereix a Alcoi continuen sorprenent-mos. Són habituals i en ARAMULTIMÈDIA ens hem fet ressò moltes vegades. Retards injustificats, avaries enmig de la serra i aglomeracions en els vagons.
 

Això fins ara, perquè aquest dilluns, el tren de les 15:05 a les 15:00 ja havia eixit deixant en 'terra' a alguns viatgers, entre ells, estudiants universitaris.

La indefensió és total per part dels viatgers, que han de buscar solucions alternatives com ara el cotxe o el bus, perquè si perds un tren, el següent segurament ix l'endemà. També han perdut el dret a protestar, que resulta impossible, perquè en l'estació d'Alcoi no hi ha persones, hi ha una màquina i dos telèfons. De les dues línies de telèfon, una no funciona i l'altra connecta amb les taquilles de l'estació d'Alacant. Plantejada la situació, segons ens explica un viatger afectat per l'eixida prematura del tren, la resposta des d'Alacant és que s'interpose una queixa oficial.

Aquests viatgers l'han posada, la queixa, però no esperen resposta ni accions.

Per cert, superades les eleccions autonòmiques i generals, res se sap dels 117 milions d'euros que anaven a vindre al tren o dels 150 milions que van estar presentats amb tots els honors en l'estació i que recordem en el següent vídeo: