El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Nuria Domenech, infermera alcoiana, present a un congrés internacional d’oncologia

Núria Domenech juntament amb la directiva de la SEEO

És vicepresidenta de la Societat Espanyola d’Infermeria Oncològica (SEEO) 

El XVII Congrés Nacional i el I Congrés Internacional de la Societat Espanyola d’Infermeria Oncològica (SEEO) ha tingut presència alcoiana. Nuria Domenech, que a més és vicepresidenta d’aquesta associació, ha participat en el congrés.

La infermera alcoiana especialitzada en oncologia, Nuria Domenech, ha format part d’aquest congrés com a ponent. A més és vicepresidenta de la SEEO. El congrés nacional i internacional, que s’ha celebrat al Palau de Congressos de Salamanca, ha portat el lema ‘El lideratge de la infermeria oncològica: liderar per cuidar’.

Durant el congrés ha moderat la taula redona ‘Els distints rols de la infermeria oncològica’ i ha defensat el ‘model teòric infermera especialista en oncologia’. L’alcoiana ha format part de l’equip directiu de l’Hospital Verge dels Lliris fins fa uns mesos.

No és la primera vegada que Nuria Domenech està integrada en organitzacions d'aquesta índole. Va ser integrant d'un grup de treball en la Societat Europea d'Infermeria Oncològica (EONS) durant 4 anys i també forma part activa del moviment NursingNow de recent activació a la Comunitat Valenciana. A més, intervé regularment al llarg de l'any en diferents esdeveniments mèdics i infermers aportant la seua visió sobre el paper de la infermeria en la Sanitat.