El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nuria Fuster dissenyarà la portada de la revista de festes d'Alcoi 

La revista, que arreplegarà les no festes del 2020, vorà la llum en primavera del 2021. L'Associació també treballa en la revista acadèmia eWali. 

Des de l'Associació de Sant Jordi expliquen que l'artista alcoiana, establida a Berlín, "serà recordada per ser l'autora de la revista de les No Festes del 2020". 

L'artista alcoiana Nuria Fuster, reconeguda internacionalment, és l'encarregada de dissenyar la revista de festes d'Alcoi, que es presentarà la pròxima primavera. Una revista que serà atípica, ja que arreplegarà les no festes celebrades enguany. 

Nuria Fuster viu i treballa a Berlín, i manté una estreta relació amb Alcoi i el món de la festa. És llicenciada en Belles arts en la universitat Politècnica de València, i té formació específica en escultura i gravat per l'acadèmia de Belles Arts de Roma. Ha participat en nombroses exposicions, tant individuals i col·lectives, arreu tot el món. Hi ha col·leccions de gran prestigi que han adquirit obres de Nuria Fuster, com la Fndació DKV, la de Marcelino Botín, o les col·leccions Kells, Mustag i Art Situations. També la Generalitat Valenciana o el Ministeri de Cultura tenen obres de Fuster, així com l'obra social d'Unicaja o Caja Madrid.