El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obert el concurs per a presentar propostes del cartell de l'Esport en 3D

Alberto Belda i Ricardo Segura / Ajuntament d'Alcoi
El termini finalitza el 10 de maig a les 14 hores

El concurs per definir la imatge gràfica amb què promocionar l'acte de cloenda de la temporada esportiva a la ciutat d'Alcoi, que enguany tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juny, és una fòrmula que uneix l'art amb l'esport. El guanyador o guanyadora, que es coneixerà l'11 de maig, s'emportarà un premi dotat amb 300 euros. A més, el seu cartell serà qui anuncie les jornades de l'Esport en 3D

Segons el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, Alberto Belda, "cada any ens ho posen molt difícil perquè les propostes són innovadores i de molt nivell". Per la seua banda, Ricardo Segura, de l'empresa col·laboradora Alto Rendimiento, explica que aquest concurs és una bona idea per a "donar l'oportunitat als joves que els agrada fer l'ús de l'art". 

El jurat estarà compost pel director general de l'empresa Alto Rendimiento, el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, el regidor de Cultura, i dos membres qualificats que seran designats per Alto Rendimiento i el Centre d'Esports. Actuarà com a Secretari un representant de l'empresa o del Centre d'Esports d'Alcoi.