El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obert el concurs per al cartell de la Fira de Tots Sants 2018

Hi ha de termini fins al 30 de juny per a presentar els cartells

Ja fa més de 10 anys que s'utilitza el sistema de concurs per a triar el cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Ací pots consultar les bases per al cartell de l'edició 672, i animar-te a fer el cartell que anunciarà la trobada comercial més antiga de tot el territori valencià.

Ja es poden presentar propostes per al cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina pe a la seua edició 672. Ja fa més d'una dècada que es va establir el sistema de concurs per a triar el cartell de la Fira, i cada vegada són més les propostes que arriben, "fins i tot de l'estranger", expliquen des del consistori contestà.

Com cada any, serà un jurat triat per a l'ocasió la que decidisca quin és el cartell guanyador. El jurat estarà presidit per la regidora de Fira, Mariona Carbonell, i valorarà "a part de la concepció, la qualitat gràfica o plàstica, l'eficàcia anunciadora i les condicions de reproducció". L'autor del cartell guanyador s'endurà un premi de 1.000 euros i "l'honor de veure com la seua obra recorre el món a través dels mitjans de comunicació, publicitat, xarxes socials..."

Les obres han de ser originals i inèdites, i en les bases s'especifica totes les condicions tècniques i de retolació o llegendes. Les bases ja s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província i es poden consultar ací. Les obres poden lliurar-se al SIC, el Servei d'Atenció al Ciutadà, tant presencialment com per correu postal, abans del 30 de juny.