El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obert el període per a sol·licitar les subvencions destinades al futbol base d'entitats esportives d'Alcoi

El termini per a formalitzar les sol·licituds romandrà obert fins al 9 d’agost

El Centre d'Esports convoca les subvencions destinades a totes aquelles entitats esportives d'Alcoi que hagen tingut equips de futbol en competició oficial en les categories infantil de lliga local, cadet o juvenil de segona regional, durant la temporada 2017/2018.
Poden formalitzar les sol·licituds fins al 9 d’agost i s’espera que la resolució s’anuncie abans d’octubre de 2018. Les tramitacions hauran de realitzar-se a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari o al Registre d'Entrada de l'Ajuntament, presentant tota la documentació requerida que es pot trobar en les oficines de la Regidoria d'Esports o en la seua pròpia pàgina web.
En total són 11.400 € repartits en dues partides pressupostàries diferenciades. La primera, de 6.000 euros, per als equips infantils, i la segona, de 5.400 euros, per als equips en categoria cadet i/o juvenil.
El regidor d’Esports, Alberto Belda, diu que des de la seua regidoria "s’estan intentant potenciar les competicions locals, ja que aquestes permeten estalviar a les famílies diners i temps destinats als desplaçaments". Per altra banda, els equips que participen en competicions superiors a la 2n Regional disposen d’altres convenis de finançament amb l’Ajuntament, per la qual cosa "cap equip es queda sense la seua subvenció".
A l'hora de valorar les sol·licituds es tindran en compte les quantitats pagades en concepte d'arbitratge per totes les entitats sol·licitants. I no podran superar en cap dels casos les despeses derivades de l’arbitratge durant la temporada 2017/18.
Tota la informació al voltant de la convocatòria es pot trobar ací