El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obert el termini de presentació de sol·lituds pels proveïdors de l'Ajuntament d'Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi s'ha acollit al Decret del Govern central per al pagament de les factures a proveïdors, tots els que tinguen factures pendents hauran de manifestar la seua voluntat d'acollir-se al procediment entre el 2 i el 20 d'abril.

El Regidor d'Hisenda David Abad ha volgut fer una crida a tots aquells creditors que tinguen factures pendents amb el consistori alcoià per a que s'adrecen a l'àrea d'Invervenció de l'Ajuntament per a comunicar la seua voluntat d'acollir-se a aquest procediment abans del dia 20 d'abril.

Tal com ha recalcat el Regidor d'Hisenda, "és important que tothom qui vullga acollir-se a aquests pagaments es pose en contacte amb l'Ajuntament per a comunicar que vol acollir-se a aquesta via. Aquells que no ho facen, no podran acollir-se al pagament vinculat al Decret, és imprescindible que ho comuniquen expressament".

Així, tal com es pot consultar ja a la pàgina web de l'Ajuntament existeixen dues vies per a comunicar l'adhesió al pla: la telemàtica, per aquells que disposen de signatura electrònica, o bé la presencial. Per al procediment telemàtic l'Agència Tributària habilitarà una plataforma electrònica, mentre que per al procediment presencial s'haurà de subministrar la informació al registre general del carrer Sant Llorenç 6. El model d'escrit que cal presentar també es troba al web de l'Ajuntament.