El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obert el termini per a inscriure's en la carrera nocturna de La Nit de les Ermites d'Ibi

Imatge de la prova del 2016 / Ajuntament d'Ibi
La prova tindrà lloc el pròxim 24 de març

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ibi organitza per al 24 de març la quarta edició de la Nit de les Ermites. Un recorregut urbà i de muntanya per les ermites iberudes de Sant Vicent, San Miquel, Santa Llúcia i Sant Pasqual. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'empresa Kult Race. L'edil d'Esports, Antonio Rico, assenyala que "a Ibi tenim molta gent aficionada a l'esport i una vegada més tornem a apostar per realitzar aquesta carrera nocturna que permet gaudir al participant d'un entorn privilegiat com el qual tenim en la nostra ciutat, realitzant un recorregut nocturn per les nostres ermites". 

L'eixida i arribada serà des de la Plaça de la Palla i es pot participar tant en la modalitat de senderistes com en la de corredors, segons la opció que es trie. El recorregut per a tots és de 14 quilòmetres.

Per a realitzar la cursa és necessari portar llanterna de mà o frontal ja que és una prova nocturna. El preu de la inscripció és de 9 euros per als caminants i de 12 euros per a corredors fins al 28 de febrer. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web www.mychip.es. De l'1 al 22 de març els preus pujaran a 11 per a senderistes i 14 per a corredors. El 22 de març finalitzarà el període d'inscripció.

Quant als dorsals, podran retirar-se el mateix dissabte 24 de març de 10 a 14 hores i també de vesprada a partir de les 16 hores en la secretaria de la prova, al costat de les eixida en la Plaça de la Palla, presentant el DNI.

Escrit per Raül Pina