El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obert el termini per inscriure's a la lliga comarcal de futbol sala

Fins al 15 d'agost

Pareix que encara queda prou temps per l'inici de la temporada 2018/2019, però la lliga comarcal de futbol sala ja comença els seus preparatius. La principal novetat d'aquest any és que la inscripció dels equips es pot fer de forma online a la web www.lcfs.es . També es crearà una app mòbil.

Pareix que encara queda prou temps per l'inici de la temporada 2018/2019, però la Lliga comarcal de futbol sala ja comença els seus preparatius. La principal novetat d'aquest any és que la inscripció dels equips es pot fer de forma online a la web www.lcfs.es . També es crearà una app mòbil.

En el moment de la inscripció, els equips podran seleccionar la categoria en la qual volen participar. Cal recordar que un equip de categoria superior no pot fer la inscripció en una categoria inferior. Els equips nous i els que vulguen jugar en una categoria superior a la seua hauran de fer la inscripció en la categoria desitjada; participaran en la categoria escollida si queden places, tenint preferència els equips que ja participaven en la lliga i l'ordre d'inscripció.

La inscripció està oberta fins al 15 d'agost, encara que, l'organització, recomana fer-la amb la major brevetat possible per anar organitzant les categories. El preu de la inscripció és de 50 euros, encara que també hauran de pagar 50 euros més en concepte de fiança. Aquests 50 euros es tornarien en cas que l'equip es presente a tots els partits.

L'organització de la lliga comarcal també ha creat una App mòbil on apareixeran totes les estadístiques de jugadors, equips i, a més, es podrà seguir en calendari i classificacions generals.