El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obert l’assistent telemàtic per a reservar plaça en l’Escola d’Idiomes d’Alcoi

  •  Novetats interessants: S’impartiran els nivells B1 i B2 de valencià i hi haurà un curs intensiu d’anglés B2
  • Pel que fa al francés, aquest any es torna a oferir el primer curs del nivell C1
  • El 22 de juny, proves de nivell de francés, anglés i alemany

Des de divendres 11 de juny i fins el 28 està oberta l'aplicació telemàtica per a reservar plaça en l'Escola d'Idiomes d'Alcoi. Una oportunitat única per a formar-se en Alcoi i de llaurar-se un futur professional altament qualificat. Hi ha novetats interessants i proves per a avaluar exactament el nivell de cada alumne.

Reservar la plaça és molt fàcil. Només cal entrar en la web telematricula.es o en mestreacasa.gva.es/web/eoialcoi.

En aquesta adreça trobareu tota la informació. Dates de proves de nivell, enllaç per a demanar plaça i la cita prèvia per a formalitzar la matricula (es podrà fer entre el 12 de juliol i el 2 de setembre).

Novetats

Hi ha novetats molt interessants que responen a les necessitats de la població. Per exemple, aquest proper curs s’ofereixen els nivells de Valencià B1 i B2. I és que moltes persones necessiten consolidar els coneixements d’aquesta llengua, tot i tindre la sort de viure a unes comarques valencianes-parlants.
La segona novetat és la de l’anglés. Enguany s’impartirà el B2 intensiu en un únic curs, amb 240 hores i durant dos dies a la setmana. Per últim, el francés pren força perquè en el cicle acadèmic que comença en setembre, es torna a oferir el primer curs del nivell C1.

Proves de nivell
Una de les situacions més habituals quan una persona es planteja estudiar idiomes és conéixer quin és el seu nivell real, amb la idea matricular-se en un curs o en altre. Per ajustar el coneixement al nivell de les classes, l’Escola d’Idiomes d’Alcoi ofereix unes proves que tindran lloc el dia 22 de juny per a francés, anglés i alemany.

Recordem que a Alcoi s’estudia anglés, francés, alemany i valencià.

En qualsevol cas, insistim en el fet que tota la informació està perfectament desglossada en la web. També es pot telefonar al 965533660