El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Oberta la inscripció per al Firaesport de primavera d'Alcoi

Firaesport, imatge d'arxiu
Una iniciativ amb molt d'èxit. L'any passat hi participaren quasi 150 xiquets

Des d'aquest 13 de març fins al dia 26 d'aquest mes es poden presentar les inscripcions per a l'escola esportiva de l'Ajuntament d'Alcoi. És gratuïta, està pensada per a tots els escolars nascuts entre 2006 i 2011, i ofereixen als joves l'oportunitat de gaudir i conéixer esports diferents, com ara el colpbol, balonkorfl, judo jugat, o el 3x3 amb el peu.

Els xiquets nascuts entre els anys 2006 i 2011 ja poden inscriure's per al Firaesport de primavera, la proposta de l'Ajuntament d'Alcoi per a cobrir un poc els dies de festes escolars, al mateix temps que es motiva als xiquets a conéixer tot tipus d'esport. Les sessions les imparteixen tècnics especialitzats que introduiran els xiquets en esports com ara el colpbol, balonkorfl, judo jugat, 3x3 amb el peu, futvòlei, o activitats aquàtiques com mini waterpolo o jocs de Salvament aquàtic.

Donat l'èxit que té aquesta iniciativa, i tal com ja es va fer l'any passat, hi haurà dos torns de l'escoleta per assegurar que cap xiquet es quede sense plaça. I és que en l'anterior edició foren quasi 150 joves els que hi participaren. En aquesta ocasió les sessions seran el 3-4 d'abril; i el 5-6 d'abril, en horari de 9,30 a 13,30 hores. Les inscripcions es poden fer des d'aquest dimarts 13 de març fins al pròxim 26 de març.

Ací mateix, a la dreta, sota la imatge del Firaesport de l'edició anterior, pots descarregar-te el full d'inscripció. Una vegada emplenat s'ha de presentar en les oficines del centre d'esports (en el centre esportiu Eduardo Latorre), o per correu electrònic al mail esports@alcoi.org.

El regidor d'esports Alberto Belda explica que "aquesta activitat aprofita per a crear un espai de convivència, ja que els menuts conviuen amb altres de la seua edat de diferents centres educatius, a més cal recordar que és una activitat totalment gratuïta on les famílies poden permetre's mantenir als més xicotets en un lloc per passar el temps i fer esports en el període vacacional mentre els majors treballen".