El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obertes les inscripcions del concurs de decoració d’aparadors nadalencs d’Alcoi

Un any més es publiquen les bases del concurs de decoració d'aparadors nadalencs, que té com a objectiu premiar l’esforç dels comerciants que decoren els aparadors donant-li vida als carrers de la Ciutat del Nadal.

L'Ajuntament d'Alcoi, la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç 'Alcoi Comercial' i l'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi 'ACECA' han organitzat un any més el concurs de decoració d'aparadors nadalencs. Es compta de nou amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi.

L’objectiu principal és la potenciació del petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per ajudar a incentivar les compres nadalenques en el municipi.

PREMIS

Hi haurà com en els últims anys dues categories, local comercial i local d'hostaleria o serveis. Amb un primer i segon premi en cada categoria de 500 i 300 euros.

El jurat està format per representants de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, Alcoi Comercial, ACECA, Departament d'Interiorisme de l'EASD i Departament de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi.

Es valorarà la caracterització del Nadal Típic Alcoià i Originalitat, la creativitat, la decoració de façana i accessos a l'establiment, l’ambientació interior, la il·luminació i la utilització de productes propis.

COM PARTICIPAR

L’establiment interessat pot sol·licitar la participació en la seu electrònica o enviant un correu a comercio@alcoi.org fins al 28 de novembre. Les bases del concurs es poden consultar en el Portal del Comerciant d'Alcoi.

Carmina Vicens, representant de l’EASD Alcoi, afirma: “Des de l'escola els nostres estudiants del grau i cicle d’Interiorisme ajudaran als comerciants que ho desitgen. Animem als comerciants a fer la sol·licitud de la nostra col·laboració perquè els estudiants faran un treball més creatiu dins de la temàtica del Nadal”.

Rafael Pérez, d’ACECA, afegeix: “Al Nadal la gent passeja molt per tots els carrers i que els comerços estiguen decorats de Nadal li dona vistositat. És molt fàcil apuntar-se així que animem a tot el món a participar”.

Alejandro Cerro, de la Federació de Comerç Alcoi Comercial, conclou: “Als meus companys comerciants i hostalers, us anime a apuntar-se, perquè tots decorem l’aparador al Nadal i resulta molt interessant poder guanyar un premi valorat en 500?€ i 300?€".