El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obra Social de Caixa Ontinyent edita el conte “Calixta la periodista”

Podrà adquirir-se en les oficines de Caixa Ontinyent o a través de “la botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social. També estarà disponible de forma gratuïta per a col·legis d'educació infantil i primària.

 

Pertany a la línia de contes destinats a contribuir a l'educació financera dels més xicotets.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Calixta la periodista”, un nou conte infantil dins de la seua col·lecció “Cadireta de Boga” i que forma part de la nova línia destinada a fomentar l'educació financera entre els més xicotets.

És el cinqué de la seua sèrie i està destinat a xiquets de 12 anys. A través d'una història del seu personatge principal, es tracten temes com els sous, l'estalvi, els pressupostos, els diferents tipus de comptes, préstecs, el caixer automàtic, etcètera.

La sèrie de contes d'educació financera compta amb diferents títols que han merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros (FEBF).

L'autoria del llibre, igual que la resta de la col·lecció, correspon a Mariló Sanz i la il·lustració és de Pau Valls, i podrà adquirir-se en les oficines de Caixa Ontinyent o a través de “la botiga”, la tenda en línia de la web de la seua obra social. També estarà disponible de forma gratuïta per a col·legis d'educació infantil i primària.