El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obres per a reforçar el túnel del Mas del Pinar a la Via Verda d'Alcoi

L'objectiu de les obres és segellar una fissura detectada, per evitar que s'agreuge.

El túnel estarà tancat al pas tots els dies entre les 8 i les 18 hores durant almenys dos setmanes.

El Departament d'Obres i Serveis d'Alcoi fa una actuació de reforç en un dels túnels de la Via Verda d'Alcoi, en concret el conegut com el túnel del Mas del Pinar. Les obres consisteixen en el reforç tant interior com exterior del sostre en forma de volta, per cosir i segellar una fissura detectada i evitar que evolucione. "Per a fer-ho", expliquen des del consistori, "ha estat necessari descobrir la part exterior que es trobava parcialment coberta i amb arbrat. Gràcies a la col·laboració del Departament de Medi Ambient i les Brigades del Parc Natural de la Font Roja s’ha procedit a retirar".

Està previst que les obres s'allarguen dos setmanes, i durant aquest temps el pont estarà tancat entre les 8 i les 18 hores.

El regidor d'obres Jordi Martínez diu que "no s'ha d'oblidar que aquestes infraestructures són quasi centenàries i per tant el seu manteniment preventiu resulta fonamental. En els darrers anys hem dut endavant diverses actuacions tant de manteniment com per posar en valor la Via Verda un espai magnífic molt apreciat per la nostra ciutadania i per molta gent de fora d’Alcoi".