El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obri a Alcoi una nova policlínica privada d’IMED Hospitales

S’espera que les obres de l'antic Sanatori San Jorge finalitzen al mes de juny.

La clínica està situada al Polígon de Cotes Baixes i té 1.200m2 dedicats a consultes externes, despatxos i espai d'extraccions. També s'està reformant el que era el Sanatori San Jorge, que acollirà el quiròfan i les habitacions per a la hospitalització.

La nova Policlínica d’IMED Hospitales s’ha instal·lat al Polígon de Cotes Baixes i s’ha ubicat a un espai de 1.200m2 en una zona de fàcil accés per a alcoians i gent de la comarca. La policlínica té despatxos, consultes externes d’especialitats medico-quirúrgiques i un espai d’extraccions per a l’anàlisi clínic i una àrea concreta per a medicina estètica i cirugia plàstica.

També s’està reformant l’antic Sanatori San Jorge, que passarà a dir-se Hospital IMED San Jorge. Este espai acollirà els serveis d’hospitalització, quiròfans, diagnòstic per imatge i rehabilitació. S’espera que les obres finalitzen al mes de juny.

El Sanatori ha sigut el punt de referència de l’atenció sanitària privada des dels anys 50 i necessitava d’una reforma que el tornara a situar com a centre privat amb tecnologia i instal·lacions de vanguardia.