El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obri al trànsit el carrer Sant Jaume

La pérduda d'aparcaments al carrer s'ha compensat amb l'adequació d'un solar al carrer Verge d'Agost, amb 15 noves places d'estacionament.

Després de les obres d'adequació que han tingut lloc al llarg de desembre, el carrer Sant Jaume ja es troba obert al trànsit de vehicles. Aquestes obres vénen acompanyades de l'adequació d'una zona d'aparcaments al carrer Verge d'Agost.

L'obertura del carrer s'ha produït aquest 21 de desembre, just a temps per a encarar la campanya comercial de Nadal, tal com exigien alguns grups de l'oposició. Les obres han estat part d'una proposta sorgida als Pressupostos Participatius, valorades en 90.000 €, i finançades amb fons europeus Feder.

Com a part de les millores s'han eixamplat les voreres per a vianants, i s'han eliminat les places d'aparcament per a vehicles al llarg del carrer. Aquesta perduda d'aparcaments s'ha compensat amb l'adequació d'un solar al carrer Verge d'Agost, amb 15 places d'aparcament. Aquesta zona disposa a més de dues càmeres de seguretat per a enregistrar el perímetre, i que s'uneixen a la resta d'aquelles que van ser instal·lades a la zona amb l'obertura de la segona comissaria de Policia Nacional en Alcoi.

L'alcalde Toni Francés, així com la regidora María Baca i el regidor Manolo Gomicia, s'han encarregat d'efectuar el primer passeig per carrer després de la reobertura.