El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obri el C.C. Alzamora, amb punts de desinfecció i recomanacions per a mantindre la distància social i usar la mascareta

No es pot passejar en els centres comercials excepte per anar d'una tenda a altra, per això continuaran tancades les zones infantils o de descans. Els lavabos estaran oberts però seran d'ús individual, i també està activat l'ascensor però es recomana deixar el seu ús als carros de nadons, persones discapacitades o gent major. 
 

Amb la fase 2 reobrin els centres comercials, i a Alcoi el C.C. Alzamora s'ha preparat amb cartelleria per a recordar la distància social o l'ús de mascaretes, i amb punts de desinfecció amb gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants. Recordeu que continuaran tancades les zones infantils i de descans. 

Des del centre comercial expliquen que s'ha desinfectat tot el centre, i a partir de l'apertura aquest 1 de juny es desinfectara diverses vegades al dia, amb especial atenció a les zones susceptibles de ser tocades com els botons de l'ascensor o els passamans de les escales. Els lavabos estaran oberts però tan sols pot fer ús una persona cada vegada. També es pot utilitzar l'ascensor, però es recomana deixar-lo per a carros de nadons, persones amb discapacitats o majors. Hi ha repartits diversos gels hidroalcohòlics per tot el centre comercial per a l'ús dels visitants.

Desinfeció general al Centre Comercial Alzamora

Recordeu que l'ús de mascaretes és obligat dins del centre comercial, i així ho recorda la cartelleria que s'ha posat en els accessos, tant al garatge com en les diferents plantes. També es recorda la necessitat de mantindre la distància social de dos metres sempre que siga possible. 

I no es pot passejar per dins del centre Comercial, així que les zones de descans o zones de joc estaran tancades. La idea és que anem d'una tenda a una altra, i tan sols podem quedar-nos en els comerços d'hostaleria, complint sempre les normes per a la resta de bars (no es pot servir en la barra, i màxim un 40 per cent de capacitat del local, preferiblement amb reserva prèvia).

Tots els comerços del centre comercial, inclosos el de restauració, poden obrir ja les portes en aquesta fase 2 que estrenem hui. Així, es pot gaudir de nou de la varietat al centre comercial. Recordeu que també es pot utilitzar la compra per Internet de cada establiment, i després arreplegar-la compra al Centre comercial Alzamora.