El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obri Foster's Hollywood al Centre Comercial Alzamora d'Alcoi

imatge promocional del Foster's Hollywood

Serà aquest dijous 12 de desembre. El Foster's ve a Alcoi com a resposta del Centre Comercial a la demanda dels usuaris.

La coneguda cadena de menjar nord-americà obri nou establiment a Alcoi, a la tercera planta del Centre Comercial Alzamora. Forma part de l'estratègia de l'actual propietari del centre comercial, els fons Eurofund Capital Partners i Patron Capital, que vol ampliar l'oferta comercial i convertir-se en centre de referència en les comarques. Segons expliquen des del Centre Comercial Alzamora, l'elecció del Foster's és una resposta a la demanda dels clients, ja que va ser el restaurant més sol·licitat en els estudis de mercat fets. Ara obri a Alcoi aquest dijous, segons anuncia el Centre Comercial en xarxes.

El Foster's Hollywood es va crear l'any 1971 a Espanya per part d'un grup de californians que trobaven a faltar el menjar dels Estats Units. Actualment compta amb 236 establiments a tota Espanya, 13 d'ells a la província d'Alacant. Ara amplia la llista amb el nou restaurant d'Alcoi. Compta amb una plantilla de 20 persones, i ocuparà un local de 410 metres quadrats, a la tercera planta del centre comercial.

Pel que fa al Centre Comercial Alzamora, és l'únic en les comares, amb una superfície de 16.000 metres quadrats. Vora 2,5 milions de persones el visiten anualment per a fer les seues compres, i genera al voltant de 200 llocs de treball