El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obscur, trist i estrany. Primera col·laboració de Jesús Lara amb la fotògrafa Claudia Ripoll

El videoclip de 'En el amor y en la guerra' es pot veure íntegrament en aquest enllaç.

"Vull una cosa obscura, trista i estranya". Aquestes foren les instruccions del músic Jesús Lara per a posar imatge a la seua cançó 'En el amor y en la guerra'. La fotògrafa Claudia Ripoll va recollir el guant per tal de dirigir un videoclip on s'ha fusionat dansa, imatge, moda i música. Tots dos han presentat el seu primer treball conjunt en el centre d'art IVAM-CADA Alcoi.

ARAMULTIMÈDIA ha estat en la presentació del treball, on ha pogut parlar amb els dos responsables del projecte. Primera col·laboració però que no serà l'última, tal com avança el compositor. 'En el amor y en la guerra' pertany al darrer disc de Lara, 'El profeta perezoso', i l'han volgut recuperar per fer "una cosa especial amb ella", donada la satisfacció dels músics que en ella van participar.

Ripoll, fotògrafa de professió, reconeix haver-se involucrat en el projecte per la insistència de Lara, a qui va coneixer a través d'amistats comuns dins del món de la música. La directora ha optat per un pla seqüència, per al qual s'ha escollit un escenari que encaixara amb el "moviment circular" que transmet la cançó. El videoclip es pot veure íntegrament en aquest enllaç.