El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Ocells', d'Eusebio Sempere, podria volar de nou

Ocells / AM
El govern municipal estudia traslladar l'escultura. Actualment està situada juntament amb el Fernando Reig

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha acceptat el prec i ha reconegut que "donem una mala imatge" amb l'estat de l'escultura. Cal recordar que una exposició d'Eusebio Sempere obrirà el CADA en el Pont d'Octubre, segon ha confirmat l'IVAM a ARAMULTIMÈDIA

El govern municipal estudia traslladar 'Ocells', l'escultura del colivenc Eusebio Sempere situada a l'eixida cap Alacant des del Pont Fernando Reig podria 'alçar el vol' a una altra ubicació. Aquesta idea ha sorgit després d'un prec de Compromís presentat al plenari de juny en el qual demana "la redacció d’un estudi sobre una nova ubicació i entorn més adequat per aquesta escultura i el seu trasllat si és convenient". Altra petició de Compromís és la restauració de l'última escultura de Sempere.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha acceptat el prec i ha reconegut que "donem una mala imatge" amb l'estat de l'escultura. Cal recordar que una exposició d'Eusebio Sempere obrirà el CADA en el Pont d'Octubre, segon ha confirmat l'IVAM a ARAMULTIMÈDIA.

L'obra escultòrica es diu 'Ocells' i la seua peculiaritat és que l'autor no la va poder executar, ja que va morir en 1.985, sobre la base dels seus esbossos dissenyats sempre en tubs d'acer, es va encarregar la seua reproducció a l'escultor-gravador Abel Martín Calvo, assidu col·laborador de Sempere i que acabà el treball en 1987. Així doncs podem dir que a Alcoi està l’última escultura de Sempere.