El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Octavio Cerdá, regidor a Cocentaina pels socialistes, deixa l'acta i es presentarà a les eleccions amb un altre partit

La decisió s'ha pres de mutu acord entre el regidor i el partit socialista en considerar que ser regidor era "incompatible" amb formar part de la candidatura d'altre partit. Cerdà no avança de moment quin partit és. La renúncia i l'entrada del nou regidor es faran efectives esta setmana.

Octavio Cerdá, regidor d'esports i de festes de Moros i Cristians de Cocentaina, deixa la seua acta de regidor a l'Ajuntament. Així ho confirma el consistori des d'on expliquen que la renúncia es farà efectiva esta setmana, així com la incorporació a l'equip municipal del següent en la llista, Joan Aura, tot i que serà regidor durant menys de dos mesos.

La decisió es pren de mutu acord entre el regidor i el partit socialista, després que Cerdá els haja informat de la seua intenció de presentar-se amb la candidatura d'un altre partit. Està previst que Cerdà faça una roda de premsa este dimarts a última hora de la vesprada, i fins eixe moment no vol avançar més sobre la seua incorporació en una candidatura.

I pel que fa als socialistes, respecten que deixe l'acta, però no comparteixen el canvi polític. L'alcaldable dels socialistes Rubén Muñoz diu que "el partit socialista no pot tindre en els seus equips persones que estiguen per davant del projecte. Pensem que s’ha equivocat i molt en lo polític, per entendre que formar part d’una llista no significa representar idees i persones. No es pot estar un dia reivindicant més serveis socials, més sanitat i educació pública i a l’endemà defendre un projecte que representa tot el contrari. Li desitgem tot el millor en la seua vida personal, però no en la seua faceta política, doncs volem que Cocentaina continue sent un referent dins dels pobles de la Comunitat, a nivell infraestructures i de serveis a la ciutadania".