El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ofrena de l'Alcòdiam abans de jugar el Trofeu Ciutat d'Alcoi

Ofrena / Xarxes socials Alcòdiam

El Trofeu Ciutat d'Alcoi serà aquest dissabte 14 de setembre a les 20:15 h. El rival és el CP Vilafranca. La lliga arrancarà el 19 d’octubre a Alcoi davant el Maçanet.

Com marca la tradició, el Patí Alcòdiam Salesià ja ha celebrat l'Ofrena en el Santuari de Maria Auxiliadora, al costat del Col·legi Salesians. La celebració ha tingut lloc dies abans del partit corresponent al Trofeu Ciutat d'Alcoi. Aquest es jugarà al Pavelló Miguel Sarasa el dissabte 14 de setembre a les 20:15 h. El rival és el CP Vilafranca.

El Santuari de Maria Auxiliadora ha acollit, un any més, l'ofrena del Patí Alcòdiam Salesià. Dos xiquets de la base han sigut els que han deixat les flors en nom de tot el club. El sacerdot, Don Rigoberto, ha pronunciat unes emotives paraules per donar ànims en aquesta temporada en l'OK Plata. Cal recordar que l'Alcòdiam ha descendit de l'OK Lliga i té com a objectiu recuperar aquesta categoria considerada com la millor del món.


Vora cinquanta xiquets, directiva, cos tècnic, jugadors i part de la corporació municipal han participat en aquesta ofrena. La lliga regular arribarà el dia 19 d’octubre, donant lloc a l’inici de la primera fase del grup sur de l'OK Plata. El Maçanet serà el primer rival de l’Alcòdiam, partit que es jugarà a Alcoi.