El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ofrena floral de les favorites dels càrrecs 2020 a la Mare de Déu dels Lliris i Sant Jordi

  • És un acte emotiu, tradicional i familiar on es demana els patrons que les Festes 'vagen bé'
  • La Festa calfa motors i en menys d'un mes esclatarà amb desenes d'actes interns i oficials

La "intrafesta", allò que no sempre se sap i que sí que viuen els càrrecs festers ens condueix aquest diumenge fins a les esglésies de Sant Jordi i la de Sant Maure i Sant Francesc, on les favorites i família, han celebrat una ofrena floral als patrons de la ciutat i al de la Festa,

Inés Català, Carla Moreno (Favorites capità Muntanyesos), Amparo Blasco (Favorita alferes cristià), Pepita Gutiérrez i Lorena Tortosa (Favorites cordoneros), Monica Jordá i Eva Aracil (Favorites Ligeros), Amparo Mestre (mare del Sant Jordiet, Fernando Rius) i Leticia Jordà (dona del Mossèn).

Tots plegats han passat en matí d'aquest dissabte en convivència i amb un motiu religiós: Oferir els patrons de la Festa (Sant Jordi) i de la ciutat d'Alcoi (Mare de Déu dels Lliris i Sant Maure) els seus respectes per mitjà de les flors.

El ja tradicional acte de l'ofrena als patrons ha estat presidida pel rector de les dues esglésies, José Luis Llopis, i ha comptat amb la presència del Sant Jordiet 2020, Fernando Rius, de la Filà Chano.

Ja han sembrat i presentat els seus respectes per demanar que tot vaja bé en les Festes que arranquen en poc més d'un mes.