El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Omar Cortés fitxa pel Club Deportivo Esport Base Ontinyent

Omar Cortés torna als seus inicis.
  • L'extrem ve de jugar amb l'Ontinyent 1931, equip amb qui ha aconseguit l'ascens a Preferent.
  • Omar Cortés ha jugat, almenys, quatre anys a l’equip amateur de l’escola.

El jugador ontinyentí, que la temporada passada va jugar a l'Ontinyent 1931 C.F, torna a la que ha sigut sa casa durant anys.

Omar Cortés, extrem i jugador que destaca per la seua velocitat, ha fitxat pel Club Deportivo Esport Base Ontinyent i formarà part de l’equip amateur masculí la temporada que ve, tot i que venia d'ascendir a preferent amb l'Ontinyent 1931 CF.

Les raons que hi ha darrere d'aquest canvi són per feina, ja que en categories superiors cal dedicar més temps i Omar té un horari que no li ho permet. Però, a més, perquè al jugador li fa il·lusió tornar al club on s'ha format i criat futbolísticament, on ha jugat durant uns quatre anys, i perquè també li crida l'atenció sumar-se a un projecte seriós que té el repte de pujar de categoria.

Des de l'escola de futbol, Pascual Donat, director esportiu, ha afirmat que la incorporació d'Omar a l'equip és molt satisfactòria, entre altres coses perquè coneix als que seran els seus companys i és de la família, i perquè té una gran trajectòria futbolística i molta valia esportiva.

De la seua temporada a l'Ontinyent 1931, Omar Cortés ha manifestat que ha passat un gran any amb l'equip, on ha estat a gust a pesar de les dificultats que s’han donat per la Covid-19, i que el premi ha sigut ser campions.