El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

On tastar la millor pericana d'Alcoi?

La pericana guanyadora en imatge facilitada per la Cambra de Comerç

Fes-te una ruta de la pericana pels 7 restaurants finalistes i el guanyador

La Cambra de Comerç ha organitzat una jornada gastronòmica per a triar la millor pericana. 8 establiments han quedat finalistes amb pericanes "exquisides", però el primer premi ha sigut per a Torre de Cotes.

El restaurant Torre de Cotes ha sigut el guanyador en la Jornada Gastronòmica on es buscava la millor pericana d'Alcoi.

La jornada gastronòmica ha estat organitzada per la Cambra de Comerç d'Alcoi amb suport de Turisme de la Generalitat i l'Associació de Turisme Alacant Interior. Els bars i restaurants participants han presentat "versions úniques de la seua Pericana Alcoiana" que han sigut valorades per un panel d'experts del sector i empreses relacionades. I Torre de Cotes s'ha endut el títol de guanyador: "la seua interpretació única de la Pericana Alcoiana ha impressionat al jurat i als assistents per igual".

El jurat tastant la pericana a Torre de Cotes

Altres 7 establiments han quedat finalistes amb pericanes que són "exquisides", segons asseguren els organitzadors. Així que pots preparar-te una ruta de la pericana per als pròxims mesos seguint els següents bars i restaurants: l'Atípic, la Cerveseria Quico, Sant Francesc 52, El Templete, Goldsmith Café&Cinema, l'Hostal Savoy i el restaurant Els Arcs.

Des de la Cambra de Comerç expliquen que amb esta jornada es vol promocionar els establiments alcoians i "celebrar la riquesa de la gastronomia local", així com estimular el consum local i generar activitat econòmica en la ciutat.