El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent - Alcoyano: un duel per no caure al pou

-Mir reconeix que l'equip patirà per salvar-se.

-L'Ontinyent fa quasi 3 mesos que no cobren

Derbi comarcal entre Ontinyent i Alcoyano en un moment molt delicat i molt diferent al que s'ha viscut no fa tants anys quan els dos equips optaven a l'ascens. Alberto Rubio i Nebil han deixat el club.

Cada partit de l'Alcoyano enguany és un match point i un patiment absolut. La segona volta avança i els duels són cada vegada més a vida o mort. Aquest diumenge (17,15, ÀPUNT TV) Ontinyent i Alcoyano es veuen les cares de nou. Fa pocs anys aquests partits eren a vida o mort, però per la part alta de la classificació. Enguany, qui perga patirà molt perquè quedarà exposat al pau del descens.

Sense ser tremendistes, cal recordar que l'Ontinyent ve de guanyar a l'Hèrcules en El Clariano, i que damunt els jugadors estan ferits perquè no cobren fa dos mesos i mig. L'ambient al camp valencià serà fonamental i influirà sense dubte en el resultat final.

Vicente Mir podrà disposar segurament de Braulio en l'atac, que competirà amb Pino per se el '9' de l'equip. Omgbà, Eldin i Ruso continuen de baixa per lesió. Navarro torna a l'equip titular després d'una setmana sancionat.

Alcoyano i Ontinyent són dos dels tres equips menys golejadors de la categoria junt amb el Terol.Cal afegir, a títol informatiu, que els de Vicente Parras, que fou deixeble de Mir en l'Il.licitano com a segon entrenador, fa tres mesos que no cobren i que mantenen un pols amb la seua directiva, que està a punt de vendre el club al grup australià que l'any passat regentava l'equip.

Pel que fa al capítol de baixes, el jugador de la pedrera Nebil ha partit rumb a San Javier per a jugar en el Mar Menor, mentre que l'extrem Alberto Rubio se n'ha anat a l'Ebre.

L'afició està pendent de la possible tornada, cedir de l'Elx, de Jony.