El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent aposta pel turisme i la joventut en Pasqua

Dissabte 3 d’abril hi haurà una ruta cultural pel barri medieval de la ciutat. | Foto: Luis Botella
  • Una ruta ciclista recorrerà les antigues finques agrícoles del terme, visitant la seua zona productora.
  • La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha programat, al Casal Jove, 4 activitats per a la setmana de Pasqua.

Les regidories de Turisme i de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent han organitzat diferents activitats i tallers que es desenvoluparan durant els dies de pasqua i Setmana Santa.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d'Ontinyent ha confirmat que ampliarà les rutes turístiques previstes per a Setmana Santa i Pasqua.

Divendres 2 d’abril tindrà lloc l’activitat "Ontinyent a Escena", una ruta on els participants es convertiran en improvisats actors i actrius que hauran de teatralitzar les escenes proposades pel director en els distints emplaçaments. Dissabte 3 d’abril hi haurà una ruta cultural per la Vila, on es recorrerà els carrers de l’històric barri, prestant especial atenció al Palau de La Vila i l’església Gòtica de Santa Maria. Dilluns 5 d’abril es visitaran els refugis antiaeris de Tortosa i Delgado i El Regall, on es podrà descobrir les seues característiques i funció, a més d'experimentar un simulacre de bombardeig.

Pel que fa a l'entorn natural, el diumenge 4 d’abril s’ha organitzat una marxa senderista pel barranc dels Tarongers, on es podran descobrir els orígens de la indústria tèxtil alhora que es gaudeix del paratge. Dissabte 10 d’abril serà el torn dels passeigs en bicicleta amb la “ruta del vi”. En aquest cas es farà una ruta ciclista fins a una de les antigues finques agrícoles del terme, visitant la seua zona productora i gaudint d’un recorregut dedicat al món del vi i els cellers.

D'altra banda, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha programat 4 activitats per a la setmana de Pasqua. En concret, per al dimarts 6 d’abril s’ha previst un taller d’introducció al dibuix i la il·lustració; el dimecres 7 d’abril tindrà lloc el taller de reciclatge i el dijous 8 una gimcana. La programació conclourà el divendres 9 amb un torneig matinal de futbolí i tenis-taula. Totes les activitats seran al Casal Jove i començaran a les 11.00 hores del matí.

Per poder participar en aquests tallers i activitats, amb aforament limitat per garantir la distància de seguretat, caldrà inscriure’s prèviament telefonant al 600838350 o enviant un correu electrònic a joventut@ontinyent.es.

 

ESCOLA DE PASQUA 2021

 

L’Escola de Pasqua 2021 organitzada a la Piscina Coberta d’Ontinyent ha esgotat les 80 places disponibles. Es tracta d’una activitat pensada per a xiquetes i xiquets, d’entre 3 i 12 anys, que participen (per grups) d’una programació que inclou activitats lúdiques i esportives durant els dies 6, 7, 8, 9 i 10 d’abril.

El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut, Óscar Borrell destacava que “es tracta d’una escola lúdica i educativa que dona al nostre jovent la possibilitat de gaudir de les vacances amb activitats adequades als seus trams d’edat, en un calendari que sempre busca combinar-se amb els dies festius per a major comoditat dels pares i mares, tot sempre amb compliment de la normativa de seguretat anticovid”.