El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent aposta per noves inversions per al Poliesportiu al marc del pla d'obres i serveis de "Tornem Junts"

El regidor Óscar Borrell, a la pista de tir amb arc, davant l'impactant cartell que la presideix. Foto: Vicent Gandia
  • Nova zona de cal·listènia, reforma del camp de tir amb arc, noves columnes i lluminàries en les pistes de tennis
  • Enmarcar dintre del programa 'Tornem Junts' per a donar suport a les empreses locals en època de pandèmia

L'Ajuntament d'Ontinyent segueix invertint en la millora dels espais esportius dins del Poliesportiu Municipal amb una sèrie de intervencions per donar resposta al gran teixit esportiva de la capital de la Vall d’Albaida

Així trobem una nova zona de cal·listènia, també s'està reformant el camp de tir amb arc, s'han instal·lat noves columnes i lluminàries en les pistes de tennis i nous sistemes de climatització per als vestidors del Camp de futbol 11 i vestidors del pavelló de dalt. Aquestes obres s'han posat en marxa dins del Pla d'Obres i Serveis per recolzar a empreses locals de la construcció i afins davant la crisi del Covid19, al marc al seu torn del programa "Tornem Junts" del Govern ontinyentí.

 

La pista del tir amb arc, altres de les zones on s'ha intervingut.  Foto: V.G.H.

Intervencions que, tal com explicava el regidor de Territori, Joan Sanchis, "serveixen per generar activitat econòmica a les empreses, a més per descomptat de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes i atendre les seues demandes respecte a actuacions puntuals". De fet, tal com explicava el regidor d'Esports, Óscar Borrell, la creació d'un parc de cal·listènia va ser una de les idees finalistes al procés "Ontinyent Participa 2019" i havia estat una petició pel Club d'Atletisme Vall d'Albaida al Consell d'Esports. Tot i que en algunes zones verdes de la ciutat hi havien elements d'aquest tipus, "no teníem cap parc tan complet com aquest, que amplia les possibilitats de fer esport a l'aire lliure, practicant esta modalitat".

La zona de cal·listènia ha estat una de les grans peticions de l'esport local. Foto: V.G.H

Nova zona de cal·listènia
El nou parc de cal·listènia del Poliesportiu es troba adjacent a la pista d'atletisme, i compta amb espatlera/paret sueca; barres de dominades; barres paral·leles; banc d'abdominals inclinat, "Monkey Bar" i barra de flexions triple; sent tots els elements d'alumini galvanitzat. Per fer ús del mateix caldrà comptar amb l'abonament que permet l'ús de la pista d'atletisme. Per altra banda, les noves columnes i lluminàries s'han instal·lat en les pistes de tennis per a millorar la lluminositat del joc i la possibilitat de poder fer classe en les escoles esportives municipals amb el Club de Tennis Poliesportiu Municipal. El nou camp de tir queda complet amb el sanejament de la pista, i la construcció d'una rampa d'accés per a fer accessible la instal·lació i que puga utilitzar-se per tota la ciutadania.


La lluminària de les pistes de tennis han millorat la lluminositat. Foto: V.G.H

Òscar Borrell destacava "l'interès creixent per la pràctica esportiva a l'aire lliure, una tendència que va en augment", i explicava que tant esta actuació com la resta de les previstes als dies vinents "ens permeten seguir en la línia en la qual hem treballat per avançar contínuament en el manteniment i millora del nostre poliesportiu.